Kada ste gladni u gradu, kupite pecivo, sir i šunku te napraviti sendvič. Pametnije je to nego kupiti hrenovku u lisnatom. To je primjer mijenjanja prehrambenih navika.
Mršavljenje, Onako usput ...

Ispravljanje mana je dugotrajan proces

Posted on

Promjene prehrambenih navika ne dolaze preko noći. Ispravljanje mana je dugotrajan proces. Dobro je imati cilj, no dajte si dovoljno vremena za doseći ga. I opet će Vam se možda učiniti kako nemate vremena kvalitetno jesti. No, potrudite se. Rješenja sigurno postoje.

Kada sam ja bila na faksu, živjela sam u studentskom domu (e to su bile godine). Ujutro bih prije odlaska na faks pojela voće. Umjesto tramvajem do faksa sam pješačila, te putem pila mlijeko na slamku (iz menze) i jela sendvič koji bih sebi napravila.

Znam da mnogi ne bi tako, no sve je do nas samih. Ni danas me nije sramota ujutro u gradu kupiti pecivo, sir i jogurt, na klupici napraviti sendvič, pa doručkovati na putu do sastanka. Bolje je tako nego u pekarnici kupiti lisnato s hrenovkom.

Imajte za cilj poboljšati svoju prehranu, a kako će Vas gledati prolaznici, ne treba Vas biti briga. Ja sam uz Vas. Za savjet o mršavljenju s punim povjerenjem javite mi se na vesna@prehranasportasa.com

Želim Vam svaku sreću.

Vaša Vesna