On-line edukacija o prehrani mladih sportaša

Kako osmisliti kvalitetan jelovnik?​

Ako ste roditelj ili trener i muče Vas pitanja poput “Kako osmisliti jelovnik kada dijete nakon jutarnje nastave u školi odmah ide na trening?”
Ako ste mladi sportaš i muče Vas pitanja poput “Što jesti na turniru između natjecanja?”
onda će Vam moje on-line edukacije o prehrani mladih sportaša Kako osmisliti kvalitetan jelovnik? sigurno biti od koristi.

Naučit ćete

– što konkretno znači raznolika prehrana u sportu
– kako znalački odabrati namirnice za nadoknadu energije, jačanje mišića, čuvanje imuniteta… 
– koliko bi obroka mladi sportaši trebali imati i kada
– što jesti tijekom pojedinog obroka

Jer, s obzirom na to da mladi sportaši imaju veće potrebe za energijom i hranjivim tvarima od svojih vršnjaka koji nisu tjelesno aktivni, nikako nije svejedno što jedu. Jednostavno, ništa se ne smije prepustiti slučaju. 

Za roditelje i trenere

Edukacija za roditelje i trenere “Kako osmisliti kvalitetan jelovnik?” je na rasporedu u srijedu 13. 7. 2022. s početkom u 18 h i traje između 2 i 2.5 sata. Odvija se preko Zooma. 

Cijena za jednu osobu je 200 kn. 

Broj polaznika je najviše 6. 

Za mlade sportaše

(dobi 13 do 18 godina)

Edukacija za mlade sportaše (dobi 13 do 18 godina) “Kako osmisliti kvalitetan jelovnik?” je na rasporedu u subotu 16. 7. 2022. s početkom u 10 h i traje između 2 i 2.5 sata. Odvija se preko Zooma

Cijena za jednu osobu je 200 kn. 

Broj polaznika je najviše 6. 

Edukacije su odvojene jer je moj pristup roditeljima/trenerima i mladim sportašima različit, a također se sudionici osjećaju opuštenije kada su samo sa svojom generacijom. 🙂

Vjerujem da ste zainteresirani. Javite mi se porukom na vesna@prehranasportasa.com  i poslat ću Vam ponudu s podacima za uplatu.

Veselim se što ćete ovom edukacijom dobiti neprocjenjivi osjećaj za kvalitetnu prehranu u sportu. Vidimo se uskoro. 

Vaša Vesna