On-line edukacije "Prehrana mladih sportaša"

Kako osmisliti kvalitetan jelovnik?​

Ako ste roditelj ili trener i muče Vas pitanja poput “Kako osmisliti jelovnik kada dijete nakon jutarnje nastave u školi odmah ide na trening?”
Ako ste mladi sportaš i muče Vas pitanja poput “Što jesti na turniru između natjecanja?”
onda će Vam moje on-line edukacije “Prehrana mladih sportaša” sigurno biti od koristi.

Naučit ćete

– što konkretno znači raznolika prehrana u sportu
– kako znalački odabrati namirnice za nadoknadu energije, jačanje mišića, čuvanje imuniteta… 
– koliko bi obroka mladi sportaši trebali imati i kada
– što jesti tijekom pojedinog obroka

Jer, s obzirom na to da mladi sportaši imaju veće potrebe za energijom i hranjivim tvarima od svojih vršnjaka koji nisu tjelesno aktivni, nikako nije svejedno što jedu. Jednostavno, ništa se ne smije prepustiti slučaju. 

Za roditelje i trenere

Edukacija “Prehrana mladih sportaša” namijenjena roditeljima i trenerima je na rasporedu u utorak 3. listopada 2023. s početkom u 18 h i traje između 2 i 2.5 sata. Odvija se preko Zooma. 

Cijena za jednu osobu je 30,00 eura (226,04 kn). 

Broj polaznika je najviše 6. 

Za mlade sportaše

(dobi 13 do 18 godina)

Edukacija “Prehrana mladih sportaša” namijenjena upravo sportašima dobi od 13 do 18 godina je na rasporedu u subotu 7. listopada 2023. s početkom u 16 h i traje između 2 i 2.5 sata. Odvija se preko Zooma

Cijena za jednu osobu je 30,00 eura (226,04 kn). 

Broj polaznika je najviše 6. 

Edukacije su odvojene jer je moj pristup roditeljima/trenerima i mladim sportašima različit, a također se sudionici osjećaju opuštenije kada su samo sa svojom generacijom. 🙂

Vjerujem da ste zainteresirani. Javite mi se porukom na vesna@prehranasportasa.com  i poslat ću Vam ponudu s podacima za uplatu.

Veselim se što ćete ovom edukacijom dobiti neprocjenjivi osjećaj za kvalitetnu prehranu u sportu. Vidimo se uskoro. 

Vaša Vesna 

 

Besplatna edukacija za Vas

Ako ste roditelj, trener ili mladi sportaš i imate zainteresirane prijatelje, rodbinu ili kolege za ovu edukaciju, ona za Vas može biti besplatna.

Kako?

Okupite 5 zainteresiranih osoba (ne računajući sebe) i javite mi se na vesna@prehranasportasa.com. Ponudit ću Vam datume kada bismo mogli organizirati edukaciju. Nakon što dogovorimo datum, poslat ću Vam ponudu s podacima za uplatu novca. Po uplati novca, idemo u realizaciju. I to je to. Vi kao 6. osoba imate besplatnu edukaciju.

I zato, ne čekajte 2. ili 7. listopada. Dogovorimo edukaciju ranije – kada vam odgovara.