Individualni mentorski program - "Prehrana za vrhunske sportske rezultate"

u sportskim klubovima, sportskim savezima, Vašem domu i dr. te on-line

 

Moja suradnja s Vama je individualna i prilagođena Vašim potrebama.

Svaki sportaš ima svoje navike i preferencije, dnevni ritam je različit, a specifičnosti različitih sportova uvelike određuju prehrambene smjernice. Isto tako, svatko ima svoje ciljeve i načine kako ih ostvaruje, pa se tako savjeti koji vrijede za jednu osobu, ne mogu preslikati drugima.

Osnovno individualno savjetovanje sastoji od analize prehrambenih navika, usmjeravanja ka njihovom poboljšanju i praćenja napredovanja.

Na samom početku dobijete za popuniti obrazac o prehrambenim navikama. Na osnovu dobivenih odgovora ja se pripremim za savjetovanje koje traje oko 2 sata odnosno koliko je potrebno da se riješe sve nedoumice i pitanja. Tijekom susreta razgovaramo o trenutnoj situaciji kao i značenju ciljane, kvalitetne i raznolike prehrane za Vas i Vaš sport.

Zajedno osmišljavamo jelovnike za različite tipove treninga i dnevni raspored.  Jelovnici uključuju naše domaće, lako dostupne namirnice i svima poznata jela hrvatske kuhinje. Štoviše, prijedlozi nisu fiksni – oni su smjernice i ideje na osnovu kojih ćete sami moći osmišljavati svoje obroke.

Nakon savjetovanja šaljem Vam dogovoreni plan prehrane.

Potom ostajemo u kontaktu još sedam dana. Tijekom tog vremena, svakodnevno raspravljamo Vaše jelovnike; što je toga dana bilo dobro, a što bi trebalo promijeniti te Vam šaljem sažetak kako biste si olakšali put do željenog cilja. Telefonski se čujemo 2 puta. 

Mjesto: cijela Hrvatska

Vrijednost: 280 eura 

Cijena za Vas: 159,27 eura (1200 kn)

(Navedeni iznos vrijedi za područje Zagreba, Velike Gorice i on-line.)

Nakon ovog osnovnog savjetovanja, po dogovoru slijede savjetovanja o hidraciji, prehrani prije natjecanja, tijekom putovanja, na natjecanju, povećanju mišićne mase, mršavljenju ako je potrebno, suplementaciji i dr. 

Za sve upite, molim Vas javite se na vesna@prehranasportasa.com 

Predavanja za sportaše

u sportskim klubovima, sportskim savezima, Vašem domu i dr. te on-line

Bez obzira radi li se o sportašima uključenima u natjecanja županijske lige ili  reprezentativcima, uvijek postoji barem mali prostor za poboljšanje prehrambenih navika i postizanje boljeg sportskog rezultata. Ova su predavanja interaktivna, a obrađuju teme po dogovoru; one koje su od interesa sportašima konkretnog sporta. Imaju upečatljiv edukativni karakter jer ukazuju na probleme koji se inače rijetko zamjećuju.  

Ova predavanja, bolje reći druženja, sjajna su dopuna pripremama prije natjecateljske sezone, izvrsna ideja za teambuilding i korisni alat za upoznavanje s novim spoznajama iz svijeta prehrane u sportu. 

Neke od tema koje se obrađuju su: skupine namirnica i njihova uloga u prehrani sportaša određenog sporta, prehrambene smjernice za konkretni sport, hidracija, prehrana na putovanju, prehrana u restoranu, hotelu i sl., mogući dodaci prehrani, konkretni problemi s kojima se sportaši susreću i načini njihovog rješavanja, osmišljavanje jelovnika.

Vrijeme trajanja: 2 sata

Mjesto: cijela Hrvatska 

Cijena: 26,54 eura/osobi (200 kn/osobi) je za područje Zagreba, Velike Gorice i on-line

Posebne su pogodnosti za sportske klubove i saveze. 

Za sve upite, molim Vas, javite se na vesna@prehranasportasa.com

Predavanja za roditelje i trenere mladih sportaša

u sportskim klubovima, sportskim savezima, Vašem domu i dr.​ te on-line

Prehrana igra važnu ulogu u pravilnom rastu i razvoju mladih ljudi. Posebnu brigu o prehrani moraju voditi mladi sportaši jer ona pomaže kvalitetnom oporavku, pripremi za natjecanje, smanjuje rizik od ozljeda i sl. Mladi sportaši i njihovi roditelji moraju djelovati kao tim koji ima isti cilj; postizanje dobrog rezultata i očuvanje zdravlja sportaša. Kako bi se i roditelji upoznali s osnovama sportske prehrane i bili podrška svojoj djeci u ostvarenju njihovim sportskih snova, organiziramo predavanje za roditelje mladih sportaša.

Teme koje se obrađuju su: skupine namirnica i njihova podrška pravilnom rastu i razvoju mladih sportaša, te uloga u ostvarivanju dobrih sportskih rezultata, hidracija, mogući dodaci prehrani, savjeti za osmišljavanje kvalitetnog jelovnika s obzirom na školske obveze i raspored treninga, prehrana na putovanjima, prehrana u restoranu, hotelu i sl., prehrana na natjecanju, konkretni problemi s kojima se mladi sportaši i roditelji susreću i načini njihovog rješavanja.

Vrijeme trajanja: 2 sata

Mjesto: cijela Hrvatska

Cijena: 26,54 eura/osobi (200 kn/osobi) je za područje Zagreba, Velike Gorice i on-line.

Ako se predavanje održava u Vašem domu za prijatelje i poznanike, ono je za Vas besplatno.  

Posebne su pogodnosti za sportske klubove i saveze.

Za sve upite, molim Vas, javite se na vesna@prehranasportasa.com

Veselim se susretu. 

Radionica o prehrani za male sportaše "Graško Nestaško"

u sportskim klubovima, sportskim savezima, Vašem domu i dr.​

Poznate su vam svakodnevne grimase kada djeci spomenete blitvu? A skušu i prokulice najbolje bi bilo zaboraviti. 🙂
Srećom, ovaj je problem rješiv; na radost roditelja, trenera, baka i djedova… Od pomoći je moja interaktivna radionica za male sportaše “Graško Nestaško”. Na njoj slažemo puzzle, crtamo te na zanimljiv način razgovaramo o namirnicama i važnosti kvalitetne prehrane za uspješno bavljenje sportom. Djeca ju jednostavno obožavaju.

 
Pitali su me roditelji kakvo se to čudo dogodilo da djeca sama stavljaju voće u torbu za pojest nakon treninga, riječi su jednog trenera.

 
Broj djece: 3 do 10

Vrijeme trajanja: 45 minuta

Mjesto: cijela Hrvatska

Cijena radionice i puzzli „Graško Nestaško“: 15,93 eura/ osobi (120 kn/osobi)

(Navedeni iznos je za područje Zagreba i Velike Gorice.)

Radionicu je moguće organizirati i u Vašem domu. Kao mali znak pažnje, radionica i puzzle „Graško Nestaško“ za jedno Vaše dijete je gratis.

Za sve upite, molim Vas, javite se na vesna@prehranasportasa.com
Veselim se zajedničkom druženju.

Predavanja za roditelje malih sportaša

(djece koje se počinju baviti sportom) 

u sportskim klubovima, sportskim savezima, Vašem domu i dr.​ te on-line

Početak bavljenja sportom djeci treba biti veselje i radost, te je podrška roditelja izuzetno važna. Kako bi roditelji upoznali sa specifičnostima prehrane malih sportaša i bili djeci siguran oslonac, organiziramo predavanje o prehrani malih sportaša određenog sporta.

Teme koje se obrađuju su: skupine namirnica i njihova podrška pravilnom rastu i razvoju malih sportaša, hidracija, mogući dodaci prehrani, savjeti za osmišljavanje kvalitetnog jelovnika (doručak, užina u školi ili nakon treninga, ručak, popodnevna užina u školi ili nakon treninga, večera), prehrana na putovanjima, natjecanjima, konkretni problemi s kojima se mali sportaši i roditelji susreću i načini njihovog rješavanja.

Naravno, predavanja preko LCD projektora za 5 do 10 osoba možemo organizirati i u Vašem domu. Kao mali znak pažnje, za domaćina je predavanje besplatno. 

Vrijeme trajanja: 2 sata

Mjesto: cijela Hrvatska

Cijena: 26.54 eura/osobi (200 kn/osobi) je za područje Zagreba i Velike Gorice.

Za domaćina predavanja, predavanje je gratis. 

Posebne su pogodnosti za sportske klubove i saveze.  

Za sve upite, molim Vas javite se na vesna@prehranasportasa.com

Mišljenja sportaša poslije savjetovanja

Prehrana sportaša poslije savjetovanja