Uvjeti prodaje/kupovine

Knjiga „Prehrana mladih sportaša“
Puzzle "Graško Nestaško"
Slikovnica "Naš veseli dan"

Prodavatelj knjige/puzzli/slikovnice:

Prehrana sportaša, obrt za savjetovanje o prehrani,
vl. Vesna Bosanac, Lukavečka 29, Donja Lomnica
Matični broj obrta: 98130013
Kontakt: vesna@prehranasportasa.com

Jedinična cijena knjige: 15,93 eura + usluga otpreme

Jedinična cijena slikovnice: 10,62 eura + usluga otpreme

Jedinična cijena puzzli: 9,95 eura + usluga otpreme

Ako ste zainteresirani za kupnju knjige „Prehrana mladih sportaša“, slikovnice “Naš veseli dan” i/ili puzzli “Graško Nestaško”, molim, javite se na vesna@prehranasportasa.com

Plaćanje je prema ponudi općom uplatnicom.

Dostava

Usluga otpreme ovisi o masi pošiljke. Za područje Hrvatske iznosi 0,93 eura ako se jedan primjerak knjige/slikovnice šalje kao tiskanica, odnosno 2,79 eura ako se šalje kao preporučena pošiljka. 

Usluga otpreme za puzzle na području Hrvatske iznosi 1,59 eura ako se šalju kao pismo, odnosno 2,79 eura ako se šalju kao preporučena pošiljka.  

Dostava za sve narudžbe iznad 39,82 eura je besplatna. 

Nakon uplate na transakcijski račun, knjiga, slikovnica i/ili puzzle se šalju na adresu. 

Rok isporuke je 14 radnih dana.

Sve narudžbe pristigle radnim danom od 8 do 16 h biti će obrađene istog dana, dok će se one pristigle izvan radnog vremena obraditi tijekom sljedećeg radnog dana

Opoziv uplate

Ukoliko želite opozvati uplatu, molimo Vas da opoziv uplate zatražite u roku od 1 sat nakon uplate. Nakon toga roka nažalost ne možemo opozvati uplatu i stornirati narudžbu jer je narudžba već u procesu obrade i slanja.  

Jamstvo za materijalni nedostatak proizvoda

Prehrana sportaša, obrt za savjetovanje o prehrani je prema pravu EU odgovoran za nesukladnost proizvoda (npr. nepostojanje svih listova knjige) koja postane očita u roku od dvije godine od dana isporuke robe. Ukoliko se kupcu isporuči takav proizvod, kupac ga o trošku Prehrane sportaša, obrta za savjetovanje o prehrani poštom i uz predočenje računa vraća i u zamjenu dobiva novu knjigu/slikovnicu/puzzle. Ako nije moguće kupcu isporučiti novu knjigu/slikovnicu/puzzle, kupcu se vraća uplaćeni novac na način da se iznos naveden na računu uplaćuje na račun kupca čije podatke dostavlja kupac pismenim putem. 

Zamjena i povrat

Klasična zamjena po istoj narudžbi i računu nije moguća. Moguć je povrat pogrešno naručenog artikla najkasnije 14 dana od primitka pošiljke. U slučaju pogrešno naručenog artikla možete izvršiti povrat artikla (o svom trošku) na adresu: Prehrana sportaša, obrt za savjetovanje o prehrani, Lukavečka 29, 10412 Donja Lomnica. 

U skladu s čl. 10 ZZP, Prehrana sportaša, obrt za savjetovanje o prehrani Vam omogućava da svoje pisane prigovore vezane uz kupovinu preko Interneta šaljete na e-mail vesna@prehranasportasa.com

Sve ostale upite molimo pošaljite na adresu vesna@prehranasportasa.com