Blog dr. sc. Vesne Bosanac Kako je ispravljanje loših navika prehrani dugotrajan proces, no vrijedi se potruditi
Mršavljenje odraslih

Ispravljanje loših navika je dugotrajan proces

Posted on

Kako se ispravljanje mana ne događa preko noći tako je i ispravljanje loših navika u prehrani dugotrajan proces. Dobro je imati cilj, no dajte si dovoljno vremena za doseći ga. I opet će Vam se možda učiniti kako nemate vremena kvalitetno jesti. No, potrudite se. Rješenja sigurno postoje.

Kada sam ja bila na faksu, živjela sam u studentskom domu (e to su bile godine). Ujutro bih prije odlaska na faks pojela voće. Umjesto tramvajem do faksa sam pješačila, te putem pila mlijeko na slamku (iz menze) i jela sendvič koji bih sebi napravila.

Znam da mnogi ne bi tako, no sve je do nas samih. Ni danas me nije sramota ujutro u gradu kupiti pecivo, sir i jogurt, na klupici napraviti sendvič, pa doručkovati na putu do sastanka. Bolje je tako nego u pekarnici kupiti lisnato s hrenovkom.

Imajte za cilj ispraviti loše navike i poboljšati svoju prehranu, a kako će Vas gledati prolaznici, ne treba Vas biti briga. Ja sam uz Vas. Za savjet o mršavljenju koje daje trajne rezultate, javite mi se s punim povjerenjem na vesna@prehranasportasa.com

Želim Vam svaku sreću.

Vaša Vesna